X Take advantage of distance learning to stay at home and preserve your health! Discover our online classes!

Communication skills lessons in The Netherlands

Find your perfect private communication skills tutor in The Netherlands.
Learn communication skills with our teachers at home or in their studio.

46 communication skills teachers in The Netherlands

0 teachers in my wish list
+

46 communication skills teachers in The Netherlands

Trusted teacher: Er wordt weleens gezegd dat alles onderhandelbaar is. Misschien heb je dat vroeg in je leven al ervaren, bijvoorbeeld toen je ontdekte dat je bedtijd niet in beton gegoten was. De kans is groot dat je onderhandelingsvaardigheden in de tussentijd steeds belangrijker voor je zijn geworden. Ze zijn dan ook essentieel voor iedereen die iets wil bereiken. Ook als professional moet je veel onderhandelen. Het is bijvoorbeeld goed voor te stellen dat je in een conflictsituatie moet bemiddelen tussen cliënten or dat je moet onderhandelen over bepalingen en clausules in een contract. Daarnaast zul je waarschijnlijk gesprekken voeren met je werkgever over salaris, vakantiedagen en andere (secundaire) arbeidsvoorwaarden. Om je voor te bereiden op dergelijke situaties maken we gebruik van de Harvard-methode. Stapsgewijs doorlopen we deze befaamde methode, die er niet zozeer op gericht is om de wederpartij te verslaan maar om waar mogelijk win-winsituaties te creëren. Het doel van deze cursus is tweeledig: 1. Je bent in staat om de theorie over onderhandelingsvaardigheden te reproduceren en om die kennis toe te passen op specifieke casussen ter voorbereiding van de onderhandeling. 2. Je bent in staat om te onderhandelen in een professionele omgeving, waarbij je gebruik maakt van onderhandelingstechnieken en communicatievaardigheden die passend zijn in die context. Met andere woorden, we bespreken de theorie en brengen die in de praktijk met behulp van casussen die speciaal voor deze cursus zijn ontwikkeld.
Personal training · Communication skills · Negotiation
Showing results 1 - 25 of 461 - 25 of 46

Our students from The Netherlands evaluate their Communication Skills teacher.

To ensure the quality of our Communication Skills teachers, we ask our students from The Netherlands to review them.
Only reviews of students are published and they are guaranteed by Apprentus. Rated 5.0 out of 5 based on 40 reviews.

French private lessons: Language and communication [ONLINE] (Paris)
Fawzi
If you like to exchange different cultural and moral perspectives while also learning about the history of the language you are learning with Fawzi, he's the guy. He will explain anything that you have difficulties in understanding of the particular language you are learning with him step-by-step in a clear way.
Review by RISA
French Grammar and French conversation, culture, exercices, questions, translations (Amsterdam)
Catherine
I've been learning French with Catherine for the last couple of months and enjoyed it! She brings relevant materials to every session, patiently explains everything and mixes things up to make our lessons interesting even after a long day of work where my attention/energy levels can be a bit low.
Review by KRIS
English for personal and professional development or for pleasure (The Hague)
Joanna
She is a reliable and kind teacher. Her lesson is always fun and easy to understand for me. I realize I became able to speak English better than before. I'm always impatient for her lesson!
Review by NAOKO