The lessons include explanation of grammar Dutch, applying the explanation of what has been learned, repetition, practice, writing, reading, dictation, understanding, speaking, correcting, understanding texts at different levels. to give.
Leren,door te oefenen met grammatica. Dat geldt voor kinderen en volwassenen.Het gaat er vooral om zelfredzaamheid.Toetsen beter te leren maken op school verschillende nivo's zijn mogelijk.Leesbevordering is erg nuttig voor een goed resultaat.
Het is van groot belang een taal te beheersen.langs deze weg,probeer ik zo goed mogelijk een ondersteunende factor te bieden.Om op een zo prettig mogelijke wijze voortgang te bevorderen voor nu en in de toekomst.Mijn werkwijze,zal op een creatieve manier zijn.Ik haunt of standaardmethoden,met als extra theater en museumbezoek.

Reviews (2)

Great teacher! Lots of good tips and suggestions and a personalised approach
Irene was heel erg goed voorbereid, leuk en aardig. Haar methoden zijn flexible en de les was spannend. Ik verheug me op de volgende keer.

Good-fit Instructor Guarantee


If you are not satisfied after your first lesson, Apprentus will find you another instructor or will refund your first lesson.

Online reputation

  • Instructor since February 2020
  • Phone number verified