Ik speel al meer dan 10 jaar piano. Ik ben 23 jaar en ben leerkracht lager onderwijs, waardoor ik ervaring heb met het aanleren van nieuwe zaken. Daardoor heb ik natuurlijk ook ervaring met het werken met kinderen. Deze lessen zijn voor mensen die graag piano willen aanleren en die al dan niet voorkennis hebben van muziektheorie, noten lezen, een ander instrument, etc. Afhankelijk van de leeftijd, stel ik een aangepast lesplan op om voor iedere leerling een zo gepast mogelijk traject uit te stippelen. Hierbij wordt steeds rekening gehouden met de noden, voorkeuren, (tijds)beperkingen,... van de leerlingen. Lesgeven is geen 'overdracht van kennis', maar een wisselwerking tussen leerkracht en leerling. Er heerst een open dialoog en de sfeer blijft gemoedelijk.

Reviews (3)

Duidelijk in zijn uitleg, geduldig, houdt rekening met de wensen van de cursist, biedt oplossingen aan bij moeilijkere passages in het muziekstuk.
een heel fijne eerste les, op niveau en tempo van de leerling.
Zeer goed! Uitleg echt aangepast op niveau van kinderen! Zeker aan te raden!

Good-fit Instructor Guarantee


If you are not satisfied after your first lesson, Apprentus will find you another instructor or will refund your first lesson.

Online reputation

  • Instructor since December 2019
  • Phone number verified
  • Google connected