Clases de Vocabulario Rotterdam

Encuentra tu profe vocabulario ideal Rotterdam.
Las clases vocabulario se imparten a domicilio o en la casa del profesor.

6 profesores particulares vocabulario Rotterdam

0 profesores en mi lista de favoritos
+

6 profesores particulares vocabulario Rotterdam

Encuentra otros buenos profesores. Prueba las clases en línea con los siguientes profes y en tiempo real:
(18 comentarios)
Laurie - Lausana, Suiza$41
Profe fiable: TECHNOLOGIEËN VOOR HET LEREN. Hola, Mijn naam es Laurie en ik ben een onafhankelijke FLE-leraar, afgestudedd in het Frans en Romaanse talen en literatuur sinds 2012. Ik heb vijf jaar evando onder mijn riem (en het buitenland es en België). Ik heb LangMethod gemaakt, een readmethode voor online cursussen. De cursus omvat: -Het materiaal (artikelen, videos, oefeningen van afbeeldingen en teksten, grammaticale theorie, links naar de oefeningen ...). Ik gebruik Google Doc, si este es el mejor Gmail-ad te te hebben om er toegang toe te hebben. -De correctie van oefeningen buiten de les (de schriftelijke uitdrukkingen worden gecorrigeerd buiten de les, de met de student, volgens zijn behoeften). -Toegang tot een application (gratis) om woordenschat op uw smartphone te bestuderen. -Een woordenschatblad - uitspraak - grammatica / vervoeging, verzonden na elke cursus. -Indien nodig, een vocabulaireopname (para principiantes). -De realisatie van online oefeningen en tests uit de verzonden vocabulairebladen. -Motivatie, gelach, goed humeur :-) Método de Mijn: - Het es gebaseerd op spreken. -Voor grammatica gebruik ik een vraag / antwoord-methode (geleerd tijdens de training in het CERAN-centrum). -Werken aan de uitspraak met de verbotonale methode (oefeningen om je stem te zetten, voor ritme, enz.). Ik zou je misschien zelfs laten zingen! :-) -Alles gaat puerta het gesproken woord voordat het geschreven woord wordt doorlopen, maar ik pas me duidelijk aan aan de behoeften van de studenten. -De cursus een beetje anders voor kinderen en adolescenten: ik gebruik interactieve games en kaarten via de webcam. Tot binnenkort! Laurie NB: Mogelijkheid om een ​​factuur te maken voor particulieren of bedrijven.
Francés · Gramática · Vocabulario
Vocabulario · Español · Gramática
Resultados de la búsqueda 1 - 25 de 4021 - 25 de 402

Nuestros estudiantes en Rotterdam evalúan a sus profesores de Vocabulario.

Para garantizar la calidad de nuestros profesores de Vocabulario, hemos pedido la opinión de nuestros estudiantes en Rotterdam.
Sólo se publican las reseñas de estudiantes y están garantizadas por Apprentus. Calificado con 4.9 de 5 basado en 63 comentarios.

IMPARIAMO L'ITALIANO para adultos, niños y adolescentes. (Almere Stad)
Maria
María es una buena profesora con mucha disponibilidad en ayúdate a alcanzar cualquiera sea tu meta respecto al idioma, muy agradable y paciente.
Comentario de ANNIE