Hola! Mijn naam is Virginia en ik kom uit Spanje. Ik woon al 17 jaar in Nederland met plezier. Ik geef les aan volwassenen en studenten die Spaans willen leren of verbeteren. Ik begeleid ook cursisten die Spaanse examen moeten doen en ik help om zelf te communiceren gedurende de vakantie ( zelf voorstellen, vragen en informatie aanvragen, bestellen, registreren in een hotel, adressen vragen, voorkeur geven en nog veel meer ) Ik probeer jou te helpen met vaste regels en makkelijke zinnen. Neem gerust contact met mij als je vragen hebt. Adiós! Virginia
¡Hola! Mijn naam is Virginia en ik kom uit Spanje. Ik woon al17 jaar in Gouda met plezier. Ik geef Spaanse les aan volwassenen en studenten die graag willen Spaans leren of verbeteren ( opfrissen ) Om Spaans te kunnen leren is belangrijk goede regels hebben. We beginnen met een goede basis van Spaans en makkelijke zinnen. Naast dit oefenen we dagelijks situaties zoals zelf voorstellen, vragen stellen, registreren in een hotel, bestellen in een restaurant, of kopen tickets voor de openbare vervoer. Op een leuke manier probeer ik jou mijn taal te leren en te begrijpen. De eerste half uur leren en oefenen met grammatica en de andere half oefenen dagelijkse situaties ( simulaties ) Misschien ken je al een beetje Spaans en wil je het opfrissen, dan maken we een plan van aanpakt om verder te leren. Of heb je een officieel examen en heb je nodig begeleiding. Dan help jou bij de onderwerpen en grammatica dat wordt aangevraagd. Neem gerust contact met mij op en ik luister naar jou! Hasta pronto! Tot gauw!
Mijn naam is Virginia en ik kom uit Spanje. Ik woon in Nederland al 17 jaar met plezier. Sinds 2012 geef ik Spaanse lessen aan volwassenen en studenten. Af en toe aan kinderen. De lessen zijn voor beginners, medium, hoge niveau en conversatie Spaans. De lessen bestaan uit grammatica, woordenschat, oefeningen en korte gespreken of simulaties van dagelijks situaties. Bij de eerste ontmoeting bespreken we samen wat voor jou belangrijk is. Ik pas me aan aan het niveau van de cursist en aan de behoeftes. Groetjes Virginia

Reviews (6)

Very nice, understanding lady. Really takes the time for you. Highly recommended.
Translated by Google. Click to view original.
A nice lady who is very good at guiding but also teaching. She listens attentively, gives good feedback and compliments, which motivates you even more to do your best. Highly recommended!
Translated by Google. Click to view original.
Very Nice to that wat learning
Nice lesson, she is very patient
Translated by Google. Click to view original.
Received lessons in a pleasant way Good explanation
Translated by Google. Click to view original.
...

Good-fit Instructor Guarantee


If you are not satisfied after your first lesson, Apprentus will find you another instructor or will refund your first lesson.

Online reputation

  • Instructor since November 2021
  • 2 repeat students
  • Phone number verified
  • Linkedin connected