In deze les help ik leerlingen muziektheorie te begrijpen en te gebruiken. Deze muziektheorie is heel breed: het omzetten van praktijk naar theorie en andersom; de theorie die je op school of op de muziekschool leert; muziektheorie als basis om zelf te creëren of componeren; de geschiedenis van muziek en muziektheorie;... Deze les kan gezien worden als bijles voor leerlingen van bijvoorbeeld een muziekschool, of als privéles voor geïnteresseerden die theorie liever uitgelegd en geïllustreerd zien dan tientallen boeken er over te lezen.
Leer gitaar spelen volgens je eigen voorkeuren! We kunnen aan de slag gaan met een grote variatie aan genres of het beter onder de knie krijgen van specifieke technieken. Er kan gewerkt worden met partituren maar notenschrift kunnen lezen is niet verplicht. We kunnen werken met tablatuur of de uitdaging aangaan en liedjes op gehoor leren (het is gemakkelijker dan je denkt!). Ik stel ook graag een programma op jouw niveau op om het leerproces optimaal te laten verlopen!
Een les waarin kinderen en jongeren op een eenvoudige manier alle zintuigen kunnen openzetten voor muziek in zijn breedste vorm. Van simpele maar leuke liedjes leren tot het ontdekken van een grote variatie aan instrumenten zoals klein slagwerk, een piano, een gitaar,... Het muzikaal gehoor wordt onbewust opengesteld, beginnende muzikale terminologie komt subtiel aan bod en het doel is om de jonge lerende gevoelig(er) te maken aan muzikale nuances. Een leuke (en speelse) les!

Reviews (3)

Wij zijn heel erg tevreden over de lessen van Hélène! Ze heeft een duidelijk plan en weet de kinderen goed te motiveren.
Lieve en spontane meid die me goed vooruithelpt in de muziekleer, Fijne samenwerking, Groetjes Wendy,
We vonden het alledrie fantastisch en zijn zeer gemotiveerd.Ons dochtertje van 6 is zot van haar en wil elke dag wel les.

Good-fit Instructor Guarantee


If you are not satisfied after your first lesson, Apprentus will find you another instructor or will refund your first lesson.

Online reputation

  • Instructor since March 2018
  • Phone number verified